Jana in Borja sta se v času zadnjih poletnih počitnic odpravili na popotovanje po Peruju in Boliviji. Pot ju je med drugim zanesla tudi v slikovito pogorje Cordillera Real. O tem in še marsičem drugem bomo ob podpori fotografij lahko prisluhnili v sredo, 15. februarja 2023, ob 20:00 (po predavanju alpinistične šole) v predavalnici Plezalnega centra AO Železničar.

Se vidimo.

Peru

FART 2023

Vabimo vas na ponovoletni FART - Ferajnovsko amatersko rekreativno tekmo v balbvanskem plezanju, ki se bo pod budnimi očmi postavljalcev smeri odvijala v petek, 20. 1. 2023, od 17:00 dalje.

Kakšna tekma je FART?

Lahko ste brez skrbi, v glavnem gre za druženje članov, ki ga začinimo tudi z merjenjem uporabnosti mišic. Za udeležence v različnih kategorijah se pripravi bolderje različnih težavnosti. Zmagovalci prejmejo simpatične nagrade, glavna nagrada za vse pa je dobra družba, v prijetnem vzdušju, v najljubšem okolju ;-).

Torej... Pridite, dobro bo. Še vedno je bilo.

Lepo vabljeni tudi prijatelji odseka.

Organizacijski odbor FART-a

 

Skladno s Pravilnikom AOŽ sklicujem Zbor članov AO Železničar, ki bo v sredo, 1. 2. 2023, ob 20:00 v prostorih odseka (Plezalni center AO Železničar, Parmova 35, 1000 Ljubljana).

ZBOR 2023

Dnevni red:

 1. Preverjanje sklepčnosti 
 2. Volitve delovnega predsedstva
 3. Poročilo o delovanju Alpinističnega odseka Železničar v letu 2022
 4. Poročilo o delovanju Sveta alpinistov v letu 2022
 5. Poročilo o delovanju Alpinistične šole (2021/2022)
 6. Volitve organov AOŽ (načelnik, namestnik, tajnik, blagajnik in nadzorni odbor)
 7. Seznanitev z ostalimi nosilci nalog
 8. Razno

Kandidiranje za organe AOŽ:

Kandidati pošljite svoje ime in priimek ter naziv funkcije oz. organ, za katerega bi kandidirali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do 27. 1. 2023.  Pogoj za kandidaturo je članstvo v AO Železničar (PD Železničar Ljubljana). Zaželeno je, da vlogi za kandidaturo dodate še ideje in usmeritve za delovanje odsea v naslednjem mandatnem obdobju. Kandidaturo lahko v skrajnem primeru oddate tudi ustno na zboru samem. 

Razpisana mesta:

1. Člani Upravnega odbora: 

 • Načelnik/ca
 • Namestnik/ca načelnika
 • Blagajnik/čarka
 • Tajnik/ca

2. Člani Nadzornega odbora (skupno trije člani)Nadaljuje se sezona družabnih srečanj na AOŽ.

Tokrat bomo v sredo, 18. januarja 2023, ob 20h (po predavanju alpinistične šole) imeli priložnost poslušati naši Niko Smole - Čenčo in Klaro Lukek - Bremzi. Predstavili nam bosta svoje izkušnje s potovanja po Nepalu.

Obe lepo vabita udeležence in !!!POZOR!!! ne prevzemata odgovornosti, če vas predstavitev s fotografijami tako premami, da takoj kupite karto za polet v Katmandu ;-).

Se vidimo.

Nepal2023

Stran 1 od 13

© 2023 Alpinistični odsek Železničar | Izdelava spletne strani dpoint.si